ervaringen van onze gasten

In de lounge van Kalandor Resort ligt een gastenboek. Op deze pagina vindt u een selectie van wat enkele gasten hierin over hun verblijf bij Kalandor Resort hebben geschreven.

Het was weer als thuiskomen. We hebben wederom twee heerlijke, relaxte weken gehad.

Nico, Masja, Tom en Ilse (augustus 2014)


Erik en Gerrit Jan hebben een uitstekende formule, die bij ons zeker is aangeslagen. we zullen het daarom niet nalaten om het in Nederland door te vertellen.

Lisanne, Arjen en Babette (mei 2012)


Voor ons de eerste vakantie samen, het was nog mooier dan we verwachtten. Hier konden we ons ontspannen: genieten van de rust, het warme weer en heel lekker eten.

Elke en Jochen (juli 2009)Werkelijk een schitterend plekje. We zeggen het niet snel, maar dit plekje was nog mooier dan het plekje waar wij wonen. Het is geen hotel, geen B&B, geen bungalowpark: het is alsof je te gast bent bij de familie thuis. Informeel, zeer gastvrij en ontzettend gemotiveerd om het je als gast naar de zin te maken.

Pieter en Katinka (juni 2008)


… en wat we jaren niet gedaan hebben en nu wel gaan doen: we komen volgend jaar terug. En dat wil heel wat zeggen!

Marian en Iwan (juli 2013)


Frankrijk is ons voorgoed verloren als "Francofielen", ons nieuwe vakantieland is Hongarije!

Ellen en Willem (juni 2010)

Ja hoor, we zijn er weer geweest. Het derde jaar op rij. Ook als voorgaande keren alles weer helemaal top.

Rob en Anita (juli 2010)


Ons verblijf in Kalandor Resort was zoals de naam het zegt een mooi avontuur…

Jara, Shari, Ilse en Rudi (juli 2011)


Wat hebben we genoten de afgelopen 9 dagen. Zelfs een dag extra gebleven. Het is hier geweldig. Onze vrienden Tim en Noor zullen we ook missen, wat een gezellige honden.

Maria en Koen (juni 2012)We werden verzorgd als prinsenkinderen. Het was gewoon zalig om jullie gast te zijn van het begin tot het einde. Kalandor Resort is geen aanrader maar een must als je naar Hongarije gaat.

Dany en Felix (juni 2014)


Heerlijk genoten in de tuin der lusten!

Kevin en Hannah (augustus 2008)


We hebben heerlijk gefietst, in steden rondgelummeld en jullie tips opgevolgd. Daardoor hebben we mooie plekjes leren kennen: Kis Balaton is wonderschoon, de Boeddhatempel is onverwacht en bijzonder en Szigliget is enerverend.

Vera, Bert en Wiske (april 2009)


Thanks for a pleasant stay. It has been inspiring to visit you, taste your food and learn a lot of Hungary and Holland...

Helle, Klaus, Nicoline and Matilde Roed (juli 2010)


Op het laatste moment geboekt, was het voor ons een grote verassing. Maar wat een aangename verassing. Gastvrijheid op topniveau, informeel en authentiek.

Liliane en Ad (juli 2012)


Wij zijn heerlijk tot rust gekomen. We zullen tijdens ons "normale" drukke leven regelmatig met onze gedachten even lekker afdwalen naar Kalandor... en weer heerlijk tot rust komen!

Erik, Corinne, Rick en Maaike (juli 2013)Jullie ongedwongen betrokkenheid, waarin alles te regelen lijkt. Jullie goede zorgen, waarin we ons heerlijk kunnen laten verwennen, zonder dat er sprake is van betutteling.

Lauran, Ilonka, Bjarne en Cathlyn (juli 2008)


Ik ga thuis zeker jullie soepen en gerechten proberen.

Lionne, Gerard, Ruben, Jeroen en Mirye (augustus 2011)


Wij zijn vervende fietsers en dankzij jullie info hebben we leuke routes gefietst. We hebben nog lang niet alles gezien en kunnen hier nog genoeg fietsen. We komen zeker nog terug.

Ingrid en Wil (september 2009)

We hebben regelmatig korte weekvakanties gepland... dit was de allerleukste korte vakantie die we ooit samen meemaakten!

Ivo en Marjolijn (juni 2014)


De gezelligheid van de gastheren en de andere gasten en de nieuwe ervaringen op het gebied van de Hongaarse keuken hebben gezorgd voor een net zo geweldige ervaring als vorig jaar.

familie de Kraker (juli 2011)


We kwamen hier in de "hemel" terecht en kijken heel erg uit naar volgend jaar. De hondjes voelen zich hier heel goed en de baasjes nog veel beter.

Veerle, Agnes en Hugo (juli 2012)Er is eigenlijk maar één woord voor ons verblijf hier in Kalandor: "Geweldig". We hebben geweldig genoten, lekker gegeten, heerlijk gerelaxt, gezellig gekokkereld en zo kunnen we nog wel even door gaan. Alwéér bedankt voor een geweldige vakantie en we hopen wéér tot volgend jaar!

Angeliek, Jeanne Pierre, Jull, Lola en Isze (augustus 2010)


…een dikke proficiat met jullie concept, jullie manier van onopgemerkt alles doordacht aanpakken. Jullie gastvrijheid en openheid typeert. We voelden ons hier prettig.

Nathalie en David (augustus 2011)


Jullie waren ons leukste adres (zonder slijmen!) en dat zegt wel wat, want we zijn op 10 verschillende adresjes geweest...

Pieter en Hetty (juni 2008)


Door vorig jaar de stap hierheen te zetten en voor jullie zelf iets nieuws te creëren, hebben jullie ook voor anderen een aantrekkelijke mogelijkheid geschapen.

Pauline en Annemarie (augustus 2008)


Iedere dag zaten we wel even samen met Erik en Gerrit om wat van elkaar te horen. Zo werd dit voor ons een echt aparte vakantie: zo veel persoonlijker en gemoedelijker dan we waar dan ook ervaren hebben.

Beja en Jef (augustus 2013)


Ook de kinderen willen absoluut terugkeren, dus als jullie volgend jaar weer voor genoeg "Soproni" en lekker eten zorgen, zullen wij hier zeker weer geraken.

Maddy, Bart, Ron en Marion (augustus 2010)’s Morgens na het ontbijt kregen wij te horen wat er allemaal in de omgeving te doen was en kregen dan de nodige informatie mee over alles wat wij maar wilden weten. Zo’n geweldige ervaring dat wij gelijk besproken hebben voor volgend jaar.

Hansje en René (september 2011)


... gezellige mensen om ons heen. Het was zonder overdrijven onze leukste vakantie.

Sonja en Vic (augustus 2009)


Het was een leuke, gezellige, warme, grappige, vrolijke en super gastvrije vakantie. Als ze ons nog hebben willen voor herhaling vatbaar.

Tanja, Dirk, Lianne en Ilse (augustus 2012)

Met 5 man de halve marathon van Boedapest lopen leek het hoogtepunt van onze 6-daagse trip, maar het pakte anders uit. Het verblijf bij Erik en Gerrit was onbetwist ons hoogtepunt: warmte, gastvrijheid en veel humor...

Ed, Cees, Jan, Bert en Jan (september 2009)


De ontvangst door Erik en Gerrit Jan was warm en welgemeend vriendelijk. We voelden ons welkom. Alles was perfect geregeld

Toos, Piet en Ton (mei 2011)Dit was onze eerste ervaring met Hongarije en beter dan dit kan haast niet. We moeten in Nederland weer helemaal wennen, want dan missen we het luxe ontbijt, de stralende zon, het Hongaars kampvuur en de vijf sterren gastvrijheid.

Agnes, Herman, Robbin en Laurien (juli 2014)


© 2015 Kalandor Resort
alle rechten voorbehouden